Are you alive?

ALIVE är ungdomsarbetet dit DU är välkommen! Oavsett om du har en personlig tro på Jesus eller bara annars är nyfiken på vad vi håller på med är du lika välkommen. Den här sidan finns för att du som är ung i Karis ska få information om vad som händer, men också för att du som kanske inte är ung och kanske inte har förmånen att bo i Karis ska kunna följa med vad vi härjar.!

Vår bas är i Betelkyrkan i Karis på centralgatan 73. Dit är ni välkomna! Det är ett ljusgrönt hus mitt i stan. Under program kan du läsa vad som kommer hända i den närmsta framtiden.

Vad tror ni på då? (kanske nån undrar)

Vi tror att Jesus fanns här på jorden påriktigt för typ 2000 år sedan. Vi tror också att han dog på ett kors och att han uppstod. Vi tror att han gjorde det därför att han tycker jättemycket om oss och för att det var enda sättet att öppna en väg för oss till himlen.

För oss handlar det inte om religion eller regler i första hand utan det handlar om att lära känna en Gud som lever. Vi tror att alla människor som vill kan få ha en relation till Gud och vi är jätteglada över att vi har fått upp ögonen för hur underbar Gud e påriktigt.

Bibeln säger att

om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från det döda, då ska du bli räddad.

Annonser

9 thoughts on “Are you alive?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s