Morgonsamling i skolan

Tisdagen den 15 hade några av ungdomarna morgonsamling med drama i skolan. Den morgonen var intressant för vi medverkande skulle komma till betel HALV ÅTTA (vilket för mig betydde uppstigning kl. 6). Med i dramat var: Emilia, Lotta, Anna, Adde, Ela, Gredde, Maria och Hanna samt Karin som regissör.
I dramat fanns det 6 okristna och 2 kristna. Alla hade olika roller som tex. frimodig kristen, mobbad, mobbare, lessen, arg etc.
De enda dräkterna vi hade var ett stort pappershjärta på bröstkorgen, ett vitt hjärta om man var kristen och ett svart om man inte var det.
Några av de svarta blev frälsta under dramats gång, de drog helt enkelt bort det svarta hjärtat och under fanns ett vitt. Vi använde sången pray av in unity. Före dramat berättade Karin lite om dramat, och efter dramat vittnade Anna och berättade åt alla som var där att vi tror på gud. Vi delade också ut in unity skivor vid utgången från gymnastiksalen. Hela grejen var jätterolig och jag hoppas att nån i skolan blev intresserad av kristendomen.

-Lotta-

Annonser

3 thoughts on “Morgonsamling i skolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s