F.By.F

Som de flesta vid dethär laget vet så kallas ungdomarna i betel sig sj Free by Faith. O Denhä veckan kommer de vara hoppeligen ett lite organiserat kaos bland oss. ;D jo för vi kommer att baka o bygga pepparkaks hus. Ett möte skall oxå sättas in. Tyvärr e de alltid fullt i början av veckan men hoplleligen kommer vi att få en chans i något skede. möjligtvis efter andakten i uncan på tisda? säg vad ni tycker. Men alltså kommer det att ringas o messas massa mellan oss ungdomar. Kom till Julgatasöppning på freda så får ni se resultatet av hårt arbete o små trånga kök vi skall arbeta i.
Allt har verkligen börjat bra och alla är riktigt inriktade på att nå målen och tycker det är fantastiskt.
Dom klagar inte över att de hamnar sitta i betel tills kl 6 för att mötet skall starta utan sitter o gör någåt positivt av det istället. Det är bara så underbara och jag är glad över att få vara en del av arbetet. Skall försöka sätta in ett inlägg om hur mötet gick efter att vi har haft det.

MEn såhär mer till er ungdomar som är inblandade, ring mig om de e någå ni behöv. Ni e så duktiga o ja e så glad över att ni e de, ni gör allt mycket enklare för alla. Men ja ring mig så får ni pengar o så kan vi disskutera hu allt funkkar :) I like you <3

//Sanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s