LIFEHOUSE

nov09 002

 I fredags hade vi LIFEHOUSE i Betel. Tomi ledde samlingen och Sanna höll ett vittnesbörd om YOUTH-resan och vad hon fått vara med om och uppleva där.nov09 010 Fredda predikade ett klart och tydligt budskap om att leva sitt kristna liv så att de får konsekvenser för folk i ens omgivning. Budskapet levandegjordes av exempel på människor som levt ett sånt liv och också fått betala ett högt pris för det.

nov09 030

Efter predikan hade vi en skön stund då vi bad tillsammans för varandra. Gud var där med sin närvaro och sin frid och det kändes gott att få sitta inför hans ansikte. Hannah berättade hur hon fått vara ett ljus i mörkret utan att hon ens vetat om det – det var jätteuppmuntrande!

nov09 033

nov09 047

nov09 036nov09 043

 Efter samlingen var det  chill och café i vanlig ordning. Vi åt tacotallrikar för 50cent styck och trivdes i varandras sällskap. :) Pojkarna öva lite springa-upp-på-varann-och-sparka-den-andra-i-ansiktet till ALIVE-dramat och ungdomsledarna smygspelade blitz i lilla salen. ;) Trevlig kväll! Eller vad tyckte ni ungdomar??

Annonser

4 thoughts on “LIFEHOUSE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s