Bra möten på kommande

Nu inkommande veckoslut är det dax för årets första ALIVE. Som talare har vi Claus Möller, som också talade på ALIVE som hölls på tryckis förra våren. Eftersom han kommer från Danmark ordnas det flera möten var man har möjlighet att höra honom tala. Tider att lägga på minnet är alltså:

Torsdagen 26.2. kl 19

Fredagen 27.2. kl 19 = ALIVE

Lördagen 28.2. kl 19

Söndagen 1.3. kl 11

Claus var med om häftiga saker i sitt liv innan han mötte Jesus, men efter det mötet bleknade allt som han tidigare upplevt. Tillsammans med Jesus har han fått se att livet verkligen är ett äventyr! Då man väljer att följa Jesus helt och hållet så vet man aldrig vilka häftiga saker som kommer att hända. Jag är säker på att Claus i sina predikningar kommer att vittna om saker han fått göra tillsammans med Jesus.

Jag vill utmana dig som är ung att komma på åtminstone ett möte utöver ALIVE! Dihä mötena är ett jättebra tillfälle att möta andra kristna, att få sjunga lovsånger och lyssna på bra undervisning. Så kom med och ta del av det som Gud vill göra! För vi vet att Gud inte är död, utan att han lever och vill hjälpa dem som söker Hans hjälp.

Vi ses i Betel!!

//Ida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s