Förändring

changes

ALIVE, altså Betels ungdomsarbete står inför en del förändringar. De som var på senaste KICK hörde något om det. Jag ska helt superkort här försöka reda ut vad som är grejen för er som inte var med på KICK eller annars blev och fundera.

Nu har vi haft KICK varje torsdag och ALIVE en gång i månaden. ALIVE kommer fortsätta som vanligt, men KICK kommer att sluta. Istället för KICK kommer två nya grejer. Ungdomsmöten och ”mindre grupper” som nog ska heta någonting annat. Så förr såg månadens fyra veckor ut såhär:

vecka 1 KICK vecka 2 KICK vecka 3 KICK vecka 4 KICK och ALIVE

Nu kommer programmet istället att se ut så här:

Vecka 1 smågrupp vecka2 Ungdomsmöte vecka 3 smågrupp vecka 4 ALIVE

Hänger ni med?

Det slutar inte här! Lite vartefter och beroende på kommer det också att börja lite olika ”hobbygrupper”. Sånt som har varit på tal är musik, sähly, mopon, dans, drama, konst osv. ALLT det börjar inte nu direkt men om något känns jätteintressant så kan ni ju gnälla lite extra på oss ;) Jesus och käk fortsätter som vanligt.

Den här hemsidan kommer sedan att uppdateras mer ofta ifall ni vill kunna komma in här och se vad det är för samling vilken vecka. Ni kommer dessutom att få ett litet blad hem har jag på känn där ni ser vad det är som gäller.! Och kommer man alltid (bra strategi) så får man ju alltid höra vad som händer nästa vecka! Det här kommer bli jättebra! Har ni frågor så  skriv comments!

/Amelie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s