5 dagar kvar!

Jess. Nu är det bara fem dagar tills det är dags för nästa Alive. Staden har fått sin del av affischer idag, som Amelie med vän har varit och lagt åpp. Och så har en hel del små flyers blivi utprintade som nu väntar på att delas ut. Så, ni som har flyers, dela ut dom och bjud in folk!! Och ni som får en såndän blå-rosa-vit lapp, så ta nu och kom för allt i världen!

Det kommer att bli så mycke bättre än den förra. Inte för att vi skulle ha gått o blivi superstjärnor på brake-dance eller sång sedan senaste Alive, utan för att vi vet att Gud alltid har något Nytt i förvar för dem som söker Honom. Vi kan vara säkra på att Han kommer att möta oss på Alive, om vi vill det alltså. Det är just dethär som jag tycker att är det bästa med Gud, att det finns alltid något nytt att få, något nytt att lära sig. Och Han vill alltid ge det till oss, bara vi söker Honom och ber om det.

Jag har bott fyra år i Karis nu, och utifrån den korta erfarenhet kan ja säga att d inte brukar vara någo stora händelser på gång en helt vanlig fredag-kväll. Så däfö tycker jag att ni alla ska koma på Alive på fredan. Då händer nått i alla fall. Och det kommer att hända rejält ska ni få se.

Vi ses om 5 dagar!
//Ida

Annonser

4 thoughts on “5 dagar kvar!

  1. BURR så kallt det var att lägga opp affisher igår! Vi tänkt ju blåsa bort helt och hållet! Men nu e stan tapetserad iaf, de e huvusaken :)

  2. Nu ha vi lagt opp affisher två gånger, för nån rev ner hälften av dom vi la opp i söndags. Välsigne dig vem än du nu var! Nu ha vi satt me BÅDE nitar OCH Jesustejp..! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s